VATROGASCI NA PORUŠENOJ BANOVINI IMALI RADNU NEDJELJU

Tekst: A. Čolak

Foto: HVZ

Vatrogasne snage angažirane na području Sisačko-moslavačke županije su tijekom nedjelje, 17. siječnja 2021. godine nastavile sa radom na intervencijama zbog uklanjanja posljedica potresa. Prema trenutno obrađenim podacima za 17. siječnja 2021. godine, ukupno su angažirana 154 vatrogasaca s 57 vatrogasnih vozila, a evidentirano je 140 vatrogasnih intervencija.

Na području Vatrogasne operativne zone(VOZ) Glina angažirano je 80 vatrogasca s 32 vozila s područja VZŽ Šibensko-kninske, Krapinsko-zagorske, Karlovačke, Zagrebačke te Državna vatrogasna intervencijska postrojba Šibenik i Splitkao i lokalne vatrogasne snage. Zabilježeno je 14 intervencija.

Na području VOZ Sisak angažirano je 37vatrogasca s 13 vozila iz lokalnih DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe Sisak. Evidentirano je 89 intervencija.

Na području VOZ Petrinje angažirano je 37 vatrogasaca s 12 vozilas područja VZŽ Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Požeško-slavonskete lokalne vatrogasne snage. Evidentirano je 46 intervencija.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon