UOČI DOLASKA VATRENIH ANACIONALNI TOMAŠEVIĆ UKLONIO ZASTAVE GRADA I RH NA DIONICI OD ZRAČNE LUKE DO ZAGREBA

Tekst: Panopticum

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

Uoči polufinala i finala Svjetskog prvenstva u nogometu koje se održava u Qataru a na kojem je hrvatska nogometna reprezenacija već u dosadašnjem tijeku natjecanja ostvarila zavidan sportski rezultat i gdje najšira javnost očekuje njihov povratak u domovinu tehničke službe Grada Zagreba su uklonile pod okriljem mraka zastave Republike Hrvatske i Grada Zagreba koje su bile postavljene na stupovima duž ceste na uobičajenoj trasi od Zračne luke Franjo Tuđman pa sve do ulaza u grad i prvih zagrebačkih stambenih zona.

Zašto je odabran baš ovaj tajming i je li sve slučajnost ili perfidni igrokaz novopostavljene anacionalne gradske vlasti koja se nedavno već proslavila postavljajući zastave druge države na praznik Dana mrtvih na jednoj od glavnih gradskih avenija.

Čini se da Tomaševićeve strukture koje su, a sada je to više nego očito, na prevaru građana Zagreba zasjele u gradske fotelje ne mare previše za svoju političku budućnost, a posebno na okolnost da su pojedinci iz platforme “Možemo!” već označeni na kriminalističkoj karti mogućih prvih uhićenja od strane državnih institucija Republike Hrvatske ali po nekoj drugoj osnovi.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon