UNICEF HRVATSKA POKRENUO AKCIJU ZA POMOĆ DJECI BANOVINE POGOĐENOJ POTRESOM

Tekst: Panopticum

Foto: UNICEF

UNICEF Hrvatska je pokrenuo kampanju za pomoć pogođenima potresima i poziva sve građane, tvrtke i medije da se uključe i svojim donacijama te pomognu djeci i obiteljima na potresima razorenim područjima. Kako navode iz UNICEF-a podrška i pomoć svih potrebna je kako bismo zajedno prevladali ove teške izazove te najugroženijoj djeci i obiteljima pružili podršku i sigurnost u nadolazećem razdoblju.

UNICEF je već pokrenuo nabavu hitnih potrepština i opreme te u suradnji s institucijama procjenjuje dugoročne potrebe, a s obzirom na rastuće izazove, poziva građane i tvrtke da donacijama pomognu djeci i obiteljima na području Petrinje, Siska, Gline i ostalih mjesta pogođenim potresima.

Donirati se može na web stranici https://www.unicef.hr/pomozite-djeci-pogodjenoj-potresima/ ili na UNICEF-ov broj računa: HR1723600001501092524, poziv na broj 2068-98.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon