UNATOČ SNIJEGU VATROGASCI ODRADILI 165 INTERVENCIJA NA BANOVINI

Tekst: A. Čolak

Foto: HVZ

Vatrogasne snage angažirane na području Sisačko-moslavačke županije su tijekom 14. siječnja 2021. godine nastavile sa radom na intervencijama zbog uklanjanja posljedica potresa. Prema trenutno obrađenim podacima ukupno je angažirano 214 vatrogasaca sa 72 vatrogasna vozila te evidentirano 165 vatrogasnih intervencija.

Na području Vatrogasne operativne zone(VOZ) Glina angažirana su 92 vatrogasca s 32 vozila s područja VZŽ Šibensko-kninske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Karlovačke te Državna vatrogasna intervencijska postrojba Šibenik i Splitkao i lokalne vatrogasne snage. Zabilježeno je 80 intervencija.

Na području VOZ Sisak angažirana su 62 vatrogasca s 19 vozila iz Zagrebačke županije,lokalnih DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe Sisak. Evidentirane su 53 intervencije.

Na području VOZ Petrinje angažirano je 60 vatrogasaca s 21 voziloms područja VZŽ Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Požeško-slavonske i Grada Zagreba te lokalne vatrogasne snage. Evidentirane su 32 intervencije.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon