USPRKOS PANDEMIJI KORONE U ZAGREBU SE ODRŽAVA 55. FLORAART

Tekst: Panopticum

Foto: I. Marinković

Iako se zbog epidemioloških mjera popularni zagrebački nedjeljni sajam Hrelić i sajam automobila, već gotovo pola godine drže zatvorenima, a zbog čega je prema slobodnoj procjeni ugožena egzistencija gotovo 30 tisuća ljudi, u Zagrebu će se na Budeku usprkos pandemiji korone od 10. do 16. svibnja 2021. održati hortikulturna izložba 55. Floraart.

Zagrebački sajam cvijeća prostirati će se na 300 tisuća četvornih metara uz jezero Bundek uz nastup i natjecanje 180 izlagača s ponudom za sadnju s više od 125 tisuća biljaka. Zbog pandemije korone organizaciji 55. Floraarta je prethodilo educiranje izlagača i reduciranje programa. Ulaz na međunarodnu vrtnu izložbu u Zagrebu je tradicionalno besplatan.

Kao i prijašnjih godina, Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, suorganizator je Grad Zagreb, uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon