VINISTRA DOVODI DECANTER U HRVATSKU

Tekst: A. Radoš

Foto:

U organizaciji udruge Vinistra na ekskluzivnom vinskom eventu Decanter 2024 Winners Showcase u Golf Adriatic Clubhouseu hotela Kempinskog u Savudriji predstavit će se vina 40 hrvatskih vinarija koje su osvojila medalje na ovogodišnjem ocjenjivanju Decanter Wine World Awards (DWWA) čiji su rezultati objavljeni 19. lipnja 2024. godine.

Riječ je o B2B događanju, na njemu je moguće sudjelovati samo uz pozivnicu, a okupit će struku i predstavnike medija koji prate sve dinamičniju vinsku scenu. U Istru će već 26. lipnja doći i deset poznatih vinskih novinara iz inozemstva koji će u organizaciji Vinistre do 29. lipnja 2024. obilaziti istarske vinarije i uživati u vrhunskim malvazijama i teranima.

Uz Decanter, globalni svjetski vinski brend, udrugu Vinistra i Hrvatsku turističku zajednicu, partneri na ovom za hrvatsku vinsku scenu važnom projektu su Turistička zajednica Istarske županije, Turistička zajednica grada Umaga i Kempinski Hotel Adriatic Istria. Rezultati Decanterovog ocjenjivanja mogu se pogledati na internetskoj poveznici: https://vinistra.hr/hr/decanter-2024-winners-showcase-1.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon