U ZLZ SE VRAĆA VEĆI BROJ MEĐUNARODNIH LETOVA

Tekst: Panopticum

Foto: Zagreb Info

Počevši od 1. srpnja, 2020.u Zagreb se s letovima vraća veći broj međunarodnih zrakoplovnih kompanija. Turkish Airlines na liniji iz Istanbula u redu letenja prema Zagrebu će trenutno prometovati na ovoj liniji pet puta tjedno dok će Air France s polascima iz Pariza letjeti prema Zagrebu tri puta tjedno. Osim toga, i Qatar Airways vraća liniju Doha – Zagreb tri puta tjedno kao i Lufthansa, koja će ponovno uspostaviti redovni promet na liniji München – Zagreb. Osim Lufthanse i Eurowings će ponovno uspostaviti liniju Stuttgart – Zagreb koja će prometovati dva puta tjedno.

Kompanja koja će imati najintenzivniji promet prema Zagrebu je Air Serbia koja će povezivati Beograd i Zagreb svih sedam dana u tjednu. Nadalje, prema Zagrebu će ponovno uspostaviti letove i zrakoplovi KLM-a koji će na liniji Amsterdam – Zagreb prometovati s tri tjedna leta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon