U ZAGREBU ZAVRŠIO 1. HRVATSKI RONILAČKI KONGRES

Tekst: R. F.

Foto: Promocija ronjenja

U Zagrebu je završen 1. hrvatski ronilački kongres s međunarodnim sudjelovanjem koji se odvijao od 21. do 22. veljače 2020. godine u dvorani Brijuni na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Nautika 2020. Teme kongresa bile su fokusirane na zakonsku regulativu, zdravstvene aspekte u ronjenju, prijedloge za poboljšanje ponude u ronilačkom turizmu, sigurnost u ronjenju, zaštitu podmorja te promociju na svim razinama, a planovi i pripreme za 2. hrvatski ronilački kongres već su krenuli.

Ronilački kongres je održan u suradnji s Zavodom za podvodnu i hiperbaričnu medicinu, KBC Rijeka te uz podršku Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Zajednice ronilačkog turizma pri HGK, Ureda za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba, te Ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic, Diving Network. Partner kongresa je Hrvatska turistička zajednica (HTZ).

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon