USUSRET BLAGDANIMA 2019. KREĆE TIN-EXPRESS

Tekst: M. Š.

Foto: HŽPP

Božićni blagdani i novogodišnji praznici vrijeme su dječje radosti, darivanja i zajedništva. U duhu toga HŽ Putnički prijevoz već 22 godinu organizira vožnje božićnog vlaka Tin-express. Uz humanitarne vožnje božićni vlakovi voziti će u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima, Slavonskom Brodu i Puli.

Ove godine božićni vlak Tin-express na zagrebačkom području voziti će od 30. studenog do 22. prosinca 2019. na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof – Zagreb Glavni kolodvor. Vikendima su vožnje u slobodnoj prodaji, a tijekom tjedna za vrtiće i škole organiziraju se posebni vlakovi. Osim u navedena mjesta ”Tin-express” će voziti petkom i subotom od 6. do 28. prosinca 2019. na relaciji Zagreb – Ivanić Grad – Zagreb u svrhu posjete imanju Salajevih i njihovom Božićnom selu u Grabovnici pokraj Čazme.

Nadalje, HŽ Putnički prijevoz posebno organizira humanitarne vožnje ‘Tin-expressa za djecu s posebnim potrebama, pa će tako i 3. prosinca 2019. obilježiti Međunarodni dan osoba s invaliditetom te pokloniti vožnju Tin-expressa udrugama, domovima i centrima za djecu s invaliditetom i poteškoćama u razvoju, kao i centrima za napuštenu i nezbrinutu djecu s područja grada Zagreba.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon