U ŠPICI KORONE CIPAR POKRENUO MARKETINŠKU KAMPANJU ZA TURISTIČKU SEZONU 2021.

Tekst: R. F.

Foto: Cyprus Airways

Iako je Grčka vlada u ponedjeljak, 7. prosinca 2020. objavila da za slijedećih 30 dana, odnosno do 7. siječnja 2021. produžuje glavne mjere ograničenja, među kojima i zatvaranje škola, kako bi se obuzdalo širenje koronavirusa, pojedine zemlje na Mediteranu već se užurbano marketinški pripremaju za iduću turističku sezonu. Primjerice, vlada na Cipru je prije nekoliko dana odobrila plan prema kojem će strani turisti u idućoj ljetnoj sezoni, a  koji imaju dokaz da su cjepljeni protiv koronavirusa, moći ući u njihovu zemlju bez PCR testa.

Prema pisanju lokalnih medija, navedena mjera ciparske vlade je dio plana za obnavljanje ukinutih letova iz EU prema Cipru tijekom ovogodišnje pandemije koronavirusa. Odredba ciparske vlade stupiti će na snagu 1. ožujka 2021. godine, kada će se od turista bez PCR testa tražiti dokaz o cjepljenju protiv Covid-19 odmah po dolasku u zračnu luku na Cipru.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon