U RIJECI ZAPOČEO II. HRVATSKI RONILAČKI KONGRES

Tekst: R. F.

Foto: Grad Opatija/ Goran Kovacic/PIXSELL

U petak, 8. listopada u Rijeci je započeo dvodnevni II. Hrvatski ronilači kongres koji se održava u Dvorani Centar Zamet. Ronilački kongres provodi se u organizaciji Agencije Promocija ronjenja, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka, DC Marco Polo i Ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic. Cilj kongresa je objedinjavanje ronilačke populacije nakon pandemije koju je uzrokovao koronavirus u svrhu razmjene iskustva i znanja s relevantnim stručnjacima iz različitih segmenata i područja rada.

Drugi hrvatski ronilački kongres provodi se pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, Ravnateljstva civilne zaštite, Grada Rijeke i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te uz podršku Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i KBC Rijeka, Zavoda za podvodnu i hiperbaričnu medicinu dok su partneri kongresa Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera.

Tijekom dva dana trajanja kongresa i uz brojne panele stručnjaci će raspravljati o zanimljivim i za ronjenje važnim temama te će se dotaknuti svih aspekata produljenja turističke sezone kroz ovu granu turizma.

 

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon