U RIJECI ODRŽANO PREDSTAVLJANJE KOALICIJE RF I SRP ZA EU IZBORE

Tekst: R. F.

Foto: Radnička fronta

U srijedu, 8. svibnja 2019. godine s početkom u 19 sati održano je predstavljanje programa izborne liste broj 23. – Radničke fronte (RF) i Socijalistička radničke partije (SRP) u Rijeci u antikvarijatu Ex libris. Predstavljanje programa navedene koalicije za EU izbore prezentirali su Katarina Pavičić-Ivelja i Hrvoje Štefan u ime Radničke fronte, a Kristofor Štokić i Davor Rakić u ime SRP-a.

Uoči predstavljanja programa kandidat RF-a za EU izbore Hrvoje Štefan potpisao je sindikalnu referendumsku inicijativu “67 je previše”. Osim toga, istog dana s riječkog Korza upućena je podrška solidarnosti sa svim brodograditeljima od radnika do penzionera pulskog Uljanika, pulskih članova RF-a.

Da podsjetimo, izbori za EU parlament će se održati 26. svibnja 2019. godine. Radnička fronta i Socijalistička radnička partija (SRP) na izbore izlaze u koaliciji. Kako navode iz koalicije, njihovim izbornim programima žele biti glas ne samo njihovih stranaka nego šireg lijevog okruženja, poput udruga, inicijativa, portala, te sindikalnih povjerenika.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon