U KORENICI UKRAJINKA HIV-OM ZARAZILA 27 HRVATSKIH POLICAJACA?

Tekst:  Panopticum/Slobodarski portal

Foto: MUP RH/Playboy

U trenucima dok se hrvatske putovnice izdane od MUP-a RH za malodobnu djecu iz Konga nalaze u dobro čuvanom sefu tužiteljstva Zambije zbog sumnje u trgovanje ljudima i nekako u isto vrijeme kada je dr. Sakoman prijavio drogiranje policajaca u Zagrebu, Slobodarski portal javlja da je u Korenici HIV-om zaraženo 27 koreničkih policajaca. Naime, Ukrajinka smještena u ugostiteljskom objektu „Macola“ bila je zaražena, a nije se štedjela, navodi dalje Slobodarski portal. Navodno su policajci obilazili živahnu Ukrajinku u vrijeme dok nisu bili u službi.

Nadalje, Slobodarski portal također navodi da to nije jedini porok koreničkih policajaca budući je prema informacijama kojima raspolaže autor članka, a koje su se uvijek pokazale vjerodostojnim, još najmanje deset policajaca ovisno je o opojnim drogama.

Riječnikom sigurnosnih službi, odnosno SOA-e, navedeni slučaj, ukoliko se pokaže točnim, mogao bi se okarakterizirati kao sigurnosna prijetnja Republici Hrvatskoj obzirom da je “bez ispaljenog metka” iz stoja izbačeno 27 pripadnika MUP-a RH.

Ostale pikanterije o ovom nesvakidašnjem slučaju koje je u srijedu, 25. siječnja 2023. godine objavio Slobodarski portal iz pera urednika Mire Matijevića može se pronaći na internetskim stranicama pod naslovom teksta: “UKRAJINKA AIDS-om ZARAZILA 27 KORENIČKIH POLICAJACA”.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon