U KARLOVCU ODRŽANA RADIONICA O NATJEČAJIMA ZA SREDSTVA IZ EU FONDOVA

Tekst: B. Matijević

Foto: Karlovacki.hr

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organiziralo je u utorak, 4. travnja 2023. u karlovačkom Zorin domu informativnu radionicu za Karlovačku županiju o natječajima koji su u najavi iz EU za programsko razdoblje u periodu od 2021. do 2027. godine. Bilo je to peto po redu okupljanje u Hrvatskoj pod radnim nazivom “Nove prilike”. Nakon uvodnih riječi gradonačelnika Damira Mandića, županice Martine Furdek Hajdin i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlića, radionica je počela s radom.

Gradonačelnik Damir Mandić  istaknuo je da je informiranje o fondovima Europske unije uvijek ključno. Županica Martina Furdek Hajdin kazala je da je na području Karlovačke županije puno projekata u realizaciji, a puno je i realizirano dok je ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić rekao da su Hrvatskoj na raspolaganju nikada veća sredstva, 25 milijardi eura.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon