U KARLOVAČKOM KKK RASPISAN KNJIŽEVNI NATJEČAJ “ZLATKO TOMIČIĆ”

Tekst: M. Š.

Foto: KK

Književni krug Karlovac (KKK) raspisao je prije nekoliko dana Natječaj za kratku priču “Zlatko Tomičić”, kojim poziva autore iz zemlje i inozemstva da svoje kratke priče pošalju do 1. lipnja 2021. godine na adresu Književnog kruga. Na internetskoj stranici Književnog kruga mogu se pronaći detalji natječaja i način slanja radova.

Podsjetimo, prošle godine na natječaj je pristigao rekordan 181 naslov. Prema najavama, očekuje se da ove godine također pristigne velik broj radova. Za tu priliku Književni krug osigurao je nagradni fond, i to  za prvo mjesto 2.000 kuna, za drugo 1.500, a za treće 500 kuna. Kao što je poznato, nagradni fond Književnog kruga je već godinama isti a osim tri novčane nagrade, još sedam radova bit će objavljeno uz posebnu pohvalnicu.

Nakon završetka natječaja uslijedit će proglašenje najboljih književnih radova koje će biti organizirano u sklopu svečane proslave rođendana grada Karlovca krajem lipnja 2021. godine.

Književni krug Karlovac (KKK) već se više od dvadeset godina postojano bavi knjizevnim temama, okuplja i afirmira autore, potiče izdavaštvo, organizira književne natječaje, tribine, rasprave i promocije, samostalno i u suradnji s partnerskim organizacijama i institucijama.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon