U CRIKVENIČKOJ TURISTIČKOJ PONUDI USKORO I PREUREĐENI HOTEL MIRAMARE

Tekst: R. F.

Foto: I. Š.

Polovicom srpnja 2020. i u okružju korone, crikvenički hotel „Miramare“ otvorit će vrata gostima, nakon što je nekoliko desetljeća bio zatvoren i devastiran. Novi početak rada hotela „Miramare“ nesumnjivo će biti zabilježen u povijesti crikveničkog turizma, a obnovu hotela „Miramare“ bi bez ustezanja mogli svrstati među najvažnije događaje u Crikvenici u ovoj godini, a i šire..
U rekonstrukciju i dogradnju hotela „Miramare“ uloženo je više od 100 milijuna kuna, a hotel će imati kategoriju između četiri i pet zvjezdica. Hotel „Miramare“ će u jednom dijelu zadržati prepoznatljivi stari izgled, onakav kakav je imao kad ga je 1906. godine izgradio Mađar Koloman Rimanoczy, a prema zahtjevu konzervatora investitori su ga u potpunosti ispoštovali. Na stari dio hotela nadograđen je novi, moderni dio, koji sa starim dijelom čini kompaktnu povezanu cjelinu. Hotel „Miramare“ imat će 130 soba površine 25 do 40 m2 i 8 luksuznih apartmana površine 50 do 70 m2.
U sklopu hotela je kongresna dvorana s 250 mjesta, zatvoreni bazen, zatim tri vrste sauna, fitness dvorana i sobe za masažu. Restoran u prizemlju ima 250 sjedećih mjesta i ekskluzivni caffe-bar. Osim na samom hotelu u tijeku su i završni radovi na uređenju parkirališta i podzemne garaže za stotinjak automobila.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon