U BEČU OTVOREN TURISTIČKI SAJAM “FERIENMESSE 2020.”

Tekst: M. Š.

Foto: ORF

Na međunarodnom turističkom sajmu u Austriji za odmor, putovanje i slobodno vrijeme „Ferienmesse 2020“, otvorenom u četvrtak, 16. siječnja 2020. godine u Beču, svoju ponudu predstavila je mnoštvu Austrijanaca i Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Turistička zajednica Grada Zagreba te još 12 izlagača iz Hrvatske. Uz naše izlagače, privatne i javne iz dvije hrvatske županije te „Jadroliniju“,  na sajmu izlaže preko 800 izlagača iz više od 80 zemalja svijeta, a sajam ostaje otvoren do nedjelje 19. siječnja 2020. Na sajmu se očekuje više od 160 tisuća posjetitelja.

O značaju Austrije za hrvatski turizam dovoljno govore i statistički podaci kako je Hrvatsku prošle godine posjetilo preko 1,4 milijuna Austrijanaca, koji su ostvarili preko 7,7 milijuna noćenja, a u ukupnom broju ostvarenih noćenja 2019. Austrijanci su na trećem mjestu, odmah iza Nijemaca i Slovenaca.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon