TRIBINA O BRANITELJSKIM MIROVINAMA

Tekst: Z. G.

Foto: MORH

Udruga zagrebački dragovoljci branitelji organizira tribinu pod nazivom „Braniteljske mirovine jučer-danas-sutra“koja će se održati u petak 5. srpnja 2019. godine s početkom u 18 sati u prostorijama Doma specijane policije, Trg žrtava fašizma 1 u Zagrebu.

Na tribini govore: prim dr. sc. Nada Šikić, zamjenica ravnatelja HZMO,  Ivo Bulaja, pomoćnik ravnatelja HZMO za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja, zatim prof. dr. sc. Marko Kolaković s  Ekonomskog fakulteta, Ivan Tolić, predsjednik Udruge branitelja liječenih od PTSP i prof. dr. sc. Josip Jurčević s Hrvatskih studija.

Povod za organiziranjem  tribine Udruge zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara u suradnji sa Savezom udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP jest upoznati hrvatsku javnost sa stvarnim podacima vezanim uz mirovine hrvatskih branitelja te stručnim projekcijama koje se odnose na buduće korisnike mirovina temeljem Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te Zakona o mirovinskom osiguranju.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon