TRAŽITE POSAO ZA VRIJEME KORONA KRIZE? EVO ŠTO RADITI OD KUĆE U VRIJEME IZOLACIJE!

Tekst: Z. L.

Foto: MP

Nije u vrijeme korona krize sve tako crno. I u Hrvatskoj postoji kreativni portal www.mali-poslovi.com koji se bavi upravo manjim projektima i omogućuje ljudima svih profesija i oblasti poslovanja da se usavršavaju i da istovremeno zarade respektabilni novac.

Mali-poslovi.com omogučuju da besplatno objavite putem interneta online ili offline posao koji znate raditi, online ili offline posao koji ste spremni odraditi, a uz sve to ima i podršku online plačanja preko paypala, uskoro i preko bitcoin-a i večinu poznatih kartica, a u večini sve dogovorite preko chata kao nekad putem ugovora.

Velike i ozbiljne tvrtke u svijetu sve više koriste freelance ‘kadrove’, koji se bave različitim online i offline poslovima u domeni grafičkog i web dizajna, pisanje članaka, arhitekture i slično ali i u građevinskim poslovima je isto, outsourcing i slično. S obzirom da znamo koliko je teško ljudima s naših prostora, a pogotovo studentima, da nađu poslove, pa ipak mnogi mladi ljudi su se okrenuli Internet poslovanju.

Većina njih su samouki mladi ljudi, koji nisu završili tečajeve iz ovih oblasti, već su sami, svojim radom stekli znanje koje je neophodno jednom freelancer-u. Naravno, potrebno je mnogo rada i usavršavanja na malim projektima da bi se došlo do razine da se dobije projekt koji ima veći budžet, no na portalu www.mali-poslovi.com u ovom slučaju nije tako, može i lakše.

Također, ovo je dobra prilika za svakog da zaradi dodatni honorar, da se razmjene iskustva, prošire horizonti, upozna sa novim modernim tehnikama učenja i zarade, da se na našim prostorima razviju dobri kadrovi i da se ujedno razviju vještine Internet poslovanja ili neke vještine u offline poslovima.

Dakle, jednim klikom do registracije preko Facebooka, googla ili twiitera čini male poslove još pristupačnijim i lakšim za korištenje, a svaka objava se podijeli na fanpage malih poslova koji trenutno broji preko 13.000 fanova i kontinuirano raste dalje.

Nakon objave oglasa obvezno svoj posao podijelite svojim prijateljima. Prijatelji tada šire dalje a vi veoma brzo dođete do posla.

Internet poslovanje je definitivno budućnost svjetskog poslovanja, prema istraživanju socijalne mreže LinkedIn, a mi možemo tvrditi da bez mrežnog marketinga nema većeg uspjeha jedne tvrtke.

Možda su upravo mali-poslovi.com prilika za sve nas da si podignemo standard života.

Objavite oglas i zavirite u novi svijet mogućnosti.

Sretno!

MALI POSLOVI

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon