TJEDAN BESPLATNE PROVJERE TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA

Tekst: B. Dobrijević

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prometna akcija pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila” provodit će se u razdoblju od 22. do 27. studenoga  2021. godine u svim stanicama za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvom Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, u suradnji s Hrvatskim autoklubom (HAK) i Centrom za vozila Hrvatske (CVH).

Preventivno-sigurnosna akcija je prvenstveno usmjerena na mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehničke preglede uz kontrolu općeg stanja vozila, zatim kočnica, donjeg postroja vozila, ispušnih plinova i svjetlosne signalizacije.

Cilj akcije je isključivo preventivni, a pregled vozila obavlja se besplatno za sve vlasnike vozila, odnosno vozače koji se pojave na pregledu sa zamolbom da se njihovo vozilo pregleda i utvrdi tehnička ispravnost vozila.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon