TIDAL – NOVI GLAZBENI SERVIS VISOKE KVALITETE ZA SVE LJUBITELJE GLAZBE

Tekst: Panopticum

Foto: TIDAL

Ljubiteljima glazbe u Hrvatskoj od ovog je tjedna dostupan još jedan digitalni glazbeni servis, TIDAL, norveške tvrtke Aspiro. Riječ je o servisu koji svojim pretplatnicima nudi mogućnost streaminga glazbe u vrlo visokoj kvaliteti, a u ponudi je i jeftiniji, mp3 streaming glazbe, kao i besplatno probno razdoblje u trajanju od 30 dana.

Podsjetimo, uz TIDAL te već dostupne Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, digitalno tržište u Hrvatskoj nudi širok raspon servisa za svačiji audiofilski ukus s kojim je ljubiteljima glazbe na raspolaganju legalan i vrlo kvalitetan izbor najpoznatijih svjetskih glazbenih servisa te deseci milijuna pjesama i albuma.

Među 70 milijuna pjesama trenutno dostupnih na TIDAL-u može se naći i repertoar hrvatskih glazbenika kojeg u njihovo ime licencira HDS ZAMP, a isplata prvih honorara vezanih za korištenje glazbe hrvatskih autora na TIDAL-u očekuje se u 2022. godini.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon