TENA MIŠETIĆ POD LUPOM DALIJE OREŠKOVIĆ

 

PLENKOVIC_MISETIC

Tekst: D. Sremiš

Foto: www.hdz.hr

Saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević je u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa prijavio Tenu Mišetić, zamjenicu predstojnika ureda predsjednika vlade Republike Hrvatske. Naime, Tena Mišetić, boravila je u Berlinu prije nekoliko dana s premijerom RH, Andrejem Plenkovićem. Sudjelovala je susretu hrvatskog premijera s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, a jedna od tema sastanka je bila i izgradnja optičke mreže, u što je uključen i Deutsche Telekom. Prema dostupnim registrima RH otac Tene Mišetić je zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskog telekoma, a njena majka je visokopozicionirana menadžerica u toj tvrtki. Večinski vlasnik HT-a je Deutsche Telekom.

Zamjenica Predstojnika Ureda Predsjednika Vlade jedna od najviših državnih dužnosnica u Republici Hrvatskoj, ujedno i dio najužeg kruga suradnika i savjetnika predsjednika vlade Republike Hrvatske koja utječe na ključne odluke u Banskim dvorima.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon