TANJA HERCEG PREDSTAVILA KANDIDATURU ZA GRADONAČELNICU DARUVARA

Tekst: B. Dobrijević

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Daruvarčanka Tanja Herceg predstavila je u nedjelju, 11. travnja 2021. kandidaturu za gradonačelnicu Grada Daruvara, naglasivši da će joj prvi potez biti briga za sve sugrađane i otvaranje novih radnih mjesta. Prilikom predstavljanja istaknula je kako Daruvarčani moraju svoj grad vratiti na kartu gospodarstva i turizma, što je godinama zanemarivano. Osim toga, Tanja Herceg ukazala je na goruće probleme Daruvara kao županijskog bisera, a to je nedostatak radnih mjesta, nezaposlenost, male plaće, iseljavanje mladih i gubitak stanovnika te pad vrijednosti nekretnina koje se prodaju u bescjenje.

Podršku kandidatkinji za gradonačelnicu Daruvara ispred gradske uprave Grada Daruvara pružio je aktualni župan Damir Bajs, Nezavisna lista Damir Bajs, Hrvatska seljačka stranka, Blok umirovljenici zajedno, Stranka umirovljenika, Hrvatska narodna stranka, Građansko-liberalni savez i Demokrati budući su Tanju Herceg prepoznali kao najboljeg kandidata. Daruvarsko područje je, napomenuo je župan Bajs, posebno problematično kada je u pitanju iseljavanje.

Da podsjetimo, Tanja Herceg obnašala je dužnost predsjednice Savjeta za mlade Vlade RH u prvoj vladi Andreja Plenkovića. Bila je također i prva mlada delegatkinja Ujedinjenih naroda za Republiku Hrvatsku i autorica jedinstvenog projekta aktivnih SDG ambasadora s ciljevima održivog razvoja, koji su primjer dobre prakse s temeljem za buduće generacije u Hrvatskoj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon