SUSRET ČLANOVA KOMUNISTIČKE PARTIJE AUSTRIJE I RADNIČKE FRONTE U RIJECI

Tekst: F. R./K. P.

Foto: RF

Gradonačelnica Graza Elke Kahr iz štajerske KPÖ – Komunističke partije Austrije u društvu dvadeset i pet najbližih suradnika boravila je u Rijeci od 16. do 19 lipnja 2022. godine. Iako je Elke Kahr u Rijeku stigla radi odmora i partijskog timbildinga, posredništvom talijanske partije Rifondazione Comunista u petak 17. lipnja 2022., gradonačelnica Graza i njen tim održali su poludnevni sastanak s članovima Radničke fronte uz obilazak riječkih Spomenika posvećenih NOB-u i radničkom pokretu.

Nakon razgovora i razmjene iskustava Elke Kahr i Katarina Peović položile su vijence u spomen žrtvama fašizma i palim partizanskim borcima ispred Spomenika oslobođenju Rijeke na Delti. Nakon obilaska spomenika, članovi KPÖ i Radničke fronte nastavili su druženje na zajedničkom ručku prilikom čega je uspostavljena suradnja mladih KPÖ i mladih Radničke fronte kojom se planira razmijena iskustva u organizaciji tematskih edukacijskih programa.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon