STUDIJSKO PUTOVANJE U BEOGRAD

Tekst: M. Š.

Foto: UNIZG

Članovi Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Zagrebu organiziraju studijsko putovanje u Beograd od 21. do 23. veljače 2020. godine. Prijave su moguće do 1. veljače 2020. po cijeni 590 kn po osobi. Program putovanja donosimo u nastavku a cijena trodnevnog aranžmana uključuje: turističkog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, dva noćenja s doručkom u hotelu 3* u Beograd, smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama, razgled grada prema program, osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja. Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za pojedine objekte koje se dodatno plaćaju, boravišna pristojba u hotelima u Beogradu (cca 1-2 eura po osobi i danu).

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan (PETAK)
Polazak prema Beogradu u ranim jutarnjim satima uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za kraći odmor te odlazak u razgledavanje grada. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

2. dan (SUBOTA)
Doručak. Slobodno vrijeme uz mogućnost fakultativnog izleta u Novi Sad u jutarnjim satima ili slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćni izlazak, noćenje.

3. dan (NEDJELJA)
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon