STUDIJSKO PUTOVANJE DIPLOMATA U OKVIRU GOSPODARSKE DIPLOMACIJE

Tekst: D. Sremiš
Foto: MVEP

Članovi Diplomatsko-gospodarskog kluba, gospodarski savjetnici i trgovinski predstavnici 24 veleposlanstva akreditirani u Republici Hrvatskoj boravili su u dvodnevnom posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji, s ciljem upoznavanja gospodarskih i investicijskih potencijala županije.
Posjet su započeli sastankom sa županom Blaženkom Bobanom, predstavnicima županije i grada Splita. U nastavku programa posjetili su tvrtku Stella Croatica, Postira tvornicu Sardina, klesarsku školu na Braču te vinariju i pogon Stina Dobra vina. Hrvatske tvrtke predstavile su se svojim proizvodima i investicijskim potencijalima. Sudionici su također imali priliku razgledati stari grad Split, kao i eko etno gospodarstvo Stella Croatica koje je, poznato i po muzeju maslina te bogatoj botaničkoj zbirci.
Posjet se održao u organizaciji Uprave za gospodarske poslove i razvojnu suradnju Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, u okviru aktivnosti gospodarske diplomacije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon