SPLITSKI MUP DAROVNICOM OD SRNJ DOBIO PREVENTIVNI KOMBI

Tekst: D. S.

Foto: MUP RH

U Splitu  je u petak, 3. svibnja 2019.,  potpisana darovnica i obavljena primopredaja Mobilnog preventivnog centra policije Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj za potrebe policije u području rada prevencije. Uspješna suradnja i partnerski odnos Ministarstva unutarnjih poslova Savezne Republike Njemačke  i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske realizirana je tijekom punih osamnaest godina. Kroz ovo partnerstvo sustavno se gradilo i gradi jačanje kapaciteta hrvatske policije na svim poljima, bilo da je riječ o Interventnoj policiji, kriminalističkoj policiji, temeljnoj policiji, ali dakako i u području prevencije kriminaliteta.

Darovnicu je u ime Ministarstva unutarnjih poslova potpisao g. Jozo Šuker, zamjenik glavnog ravnatelja policije, a u ime Saveznog ministarstva unutarnjih poslova Savezne Republike Njemačke g. Andreass Backhoff, glavni ravnatelj interventnih snaga policije SR Njemačke koji se u svom izlaganju osvrnuo na dosadašnju uspješnu suradnju njemačke i hrvatske policije, te istakao kako će se ona nastaviti i u budućnosti.

Svečanosti potpisivanja darovnice i primopredaji vozila nazočili su Nino Vela, zamjenik gradonačelnika Grada Splita i Ante Šošić, zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon