SODOMA I GOMORA NA ZRĆU OSTAJE ZATVORENA

Tekst: R. F.

Foto: Tulumarka

Iako je već sredinom svibnja 2020. godine bilo poznato da su organizatori velikih festivala na Zrću otkazali ovogodišnje evente, Novalja je sada i službeno zabranila organiziranje festivala. Naime, Stožer civilne zaštite Grada Novalje održao je sjednicu putem videokonferencije na kojoj su razgovarali o situaciji s koronom te je odlučeno da su festivali na području plaže Zrće ove godine zabranjeni.

S obzirom na posljednja događanja u Republici Hrvatskoj, a vezano za pojavu koronavirusa u nekim noćnim klubovima, Stožer je odlučio da se ove ljetne turističke sezone neće izdavati suglasnosti klubovima i koncesionarima na plaži Zrće za održavanje festivala, after-partyja i sličnih zabava. Isto se odnosi i na party brodove. Predloženo je da se isti zaključak proslijedi i Općini Kolan na čijem se prostoru nalazi klub Noa i drugi manji klubovi, a ista je zabrana donesena i tamo. Stožer u Novalji je odlučio da se do daljnjega neće održavati koncerti, fešte i zabave na otvorenom na kojima se može očekivati veći broj posjetitelja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon