SOA I SOVA SUSRELE SE U OPATIJI

Tekst: Panopticum

Foto: SOA

U suorganizaciji Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) Republike Hrvatske i Slovenske sigurnosno-obavještajne agencije (SOVA) u Opatiji se od 21. do 22. svibnja 2019. održao NATO-ov sigurnosno-obavještajni skup na temu borbe protiv terorizma.Tijekom dvodnevnih aktivnosti više od 100 stručnjaka iz 30-ak država i tijela NATO-a te partnerskih država raspravljalo je o mjerama i aktivnostima koje se provode u prevenciji i suzbijanju terorizma.

Među inima, na skupu su sudjelovali ravnatelji vojnih i civilnih sigurnosno-obavještajnih agencija (na fotografiji s lijeva na desno): Goran Vasilevski (Vojna sigurnosna i obavještajna agencija Republike Sjeverne Makedonije), bg Ivica Kinder (Vojna sigurnosno-obavještajna agencija Republike Hrvatske), Dejan Matijevič (Obavještajna i sigurnosna služba Ministarstva obrane Republike Slovenije), Daniel Markić (Sigurnosno-obavještajna agencija Republike Hrvatske), Rajko Kozmelj (Slovenska sigurnosna i obavještajna agencija), Goran Nikolovski (Uprava za sigurnost i protuobavještajni rad Ministarstva unutarnjih poslova Republike Sjeverne Makedonije), Zoran Ivanov (Obavještajna agencija Republike Sjeverne Makedonije).

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon