SMOTRA SVEUČILIŠTA 2019. U ZAGREBU

Tekst: D. S.

Foto: UNIZG

Ovogodišnja smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 21. do 23. studenoga 2019. u Studentskom centru u Zagrebu na kojoj se očekuje oko 15 tisuća posjetitelja svih generacija i uzrasta. Na trodnevnoj manifestaciji uz hrvatske sveučilišne 34 sastavnice predstavit će se i druga sveučilišta, veleučilišta, visoke škole te ostali sudionici. Očekuje se da će se na ovogodišnjoj Smotri predstaviti oko 80 sudionika. Riječ je o najstarijoj manifestaciji toga tipa u RH koju Sveučilište u Zagrebu organizira posljednje 24 godine.

Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Smotra će za posjetitelje biti otvorena u četvrtak i petak, 21. i 22. studenoga, od 10 do 18 sati, a u subotu 23. studenoga od 9 do 15 sati. Ulaz na Smotru je besplatan.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon