SLUČAJNA DRŽAVA: UDBAŠKI DŽEPARI ZORANA MILANOVIĆA

Tekst: Panopticum

Foto: www.narod.hr

Video: www.45lines.com

Iako nije službeno patentiran, Zoran Milanović autor je brendiranog naziva „slučajna država“ kao sinonima za Republiku Hrvatsku koji je postao ponovno aktualan povodom najnovijih prijepora oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda RH.

Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović je u petak, 23. travnja 2021. prilikom posjeta Križevcima po prvi put javno potvrdio da njegova namjera da na čelo Vrhovnog suda dovede Zlatu Đurđević motivirana sprječavanjem novih izručenja udbaških ubojica Njemačkoj iako te ubojice naziva tek džeparošima.

Sličnu tezu ponovila je i kandidatkinja za predsjednicu VSRH Zlata Đurđević nastupivši vidno nervozna na javnoj televiziji u srijedu, 5. svibnja 2021. izjavivši pritom kako smatra da nije trebalo izručivati Perkovića i Mustača Njemačkoj te da se njeno stajalište isključivo tiče zastare. Na tu temu, u nastavku donosimo nedavno objavljen kraći video novinara Željka Peratovića na internetskoj platformi YouTube.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon