SLUČAJ GLAVAŠ I KVK – IMA LI HRVATSKA SNAGE UHITITI VLADIMIRA ŠEKSA?

Tekst: Panopticum/Teleskop

Foto: VLFB

Hrvatski mediji u informativnim emisijama i na portalima u ponedjeljak, 18. prosinca 2023. donose vijest kako je bivši saborski zastupnik Branimir Glavaš ispitan u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi i to zbog kaznene prijave za navodnu prijetnju ubojstvom bivšem predsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksu, što je on kategorički odbacio kao neistinu.

Kako prenosi portal Teleskop koji donosi integralnu izjavu Branimira Glavaša osječkoj policiji, Glavaš izjavljuje kako su od svih navoda naznačenih u kaznenoj prijavi protiv njega, a predane od Vladimira Šeksa zvanog “Sova”, istinite jedino dvije stvari:

“Prva, da sam toga dana nakon održane rasprave pred Županijskim sudom u Zagrebu 5. srpnja 2023. bio na terasi obližnjeg ugostiteljskog objekta na kojoj su se nalazili i Gordana Getoš Magdić i njezin odvjetnik Antun Babić za susjednim stolom. Druga, da je Gordana Getoš Magdić na raspravi održanoj 11. srpnja 2023. za vrijeme svjedočenja umirovljenog policajca Nikole Rađenovića kojim ista nije bila zadovoljna, glumeći histerični napad doista izrekla da sam u tom ugostiteljskom objektu rekao „budem li ja presuđen ja ću jednu osobu likvidirati, pucat ću joj u glavu“, a na što sam joj istog časa povišenim tonom izgovorio „Lažeš“, a što je uneseno u zapisnik.”

Nadalje, portal Teleskop također prenoseći Glavaševu izjavu navodi:

“Nesporna je činjenica da je uplašeni oštećenik najobičniji lažljivac i kukavica, što se najbolje vidi iz njegova postupanja prema saborskoj zastupnici Karolini Vidović Krišto. Nazovi muškarac koji ozbiljno prijeti ženi koja se usudi kritizirati njegov cijeli životni politikantski rad, spletke i podvale, jer to što Sova radi nije politika, jasno govori o kakvoj se osobi radi. Ljudska mizerija i dno dna od čovjeka. Ako tko prijeti, prijeti Sova, hvaleći se kako je citiram „mnoge sam do sada ušutkao i ubio“, a ne ja. I to slabijem od sebe. Jednoj ženi i državnoj dužnosnici.”

Ostale detalje o ovom nesvakidašnjem slučaju koji je objavio portal Teleskop može se pronaći na internetskim stranicama pod naslovom teksta: “Gordana Getoš Magdić prenosila je Sovi sve što se na raspravi događalo”.

Ne ulazeći ishod utakmice u ovom policijsko-pravosudnom ringu na kraju bi se s razlogom mogli zapitati jednako kao i cijelokupna hrvatska javnost – ima li Hrvatska kao država snage obračunati se s Vladimirom Šeksom?

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon