„SLIKARI DOBROG SRCA“ – HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA U ZAGREBU

Tekst: S. Š. Š.

Foto: www.perceiveart.com

U petak, 20. prosinca 2019. s početkom u 19 sati u Klubu Privrednikov dom, Preradovićeva 18 u Zagrebu održati će se dobrotvorna aukcija umjetničkih slika pod radnim nazivom „Slikari dobrog srca“. Umjetničke slike će se moći kupiti po vrlo povoljnim cijenama, a sav prihod od prodaje slika namijenjen je stipendiranju talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti.

Na aukciji će biti ponuđeno ukupno 27 slika od 17 etabliranih umjetnika srednje i starije generacije. Slike su različitih formata i tematika, te izvedene u različitim tehnikama. Početne cijene djela će doista biti izuzetno prihvatljive za svačiji džep jer je organizatorima u cilju omogućiti zainteresiranoj javnosti da u vrijeme blagdana primarno doprinesu školovanju talentiranih i vrijednih mladih ljudi i to kupnjom originalnih poklona – kvalitetnih umjetničkih djela čime istovremeno podržavaju i obrazovanje mladih osoba i likovnu umjetnost. Time se spaja umjetnosti  i obrazovanje – dva nažalost posve marginalizirana i financijski krajnje degradirana područja u Hrvatskoj, a koja su od ključne važnosti za društvo, te čine temelj svake zajednice, kulture i naroda.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon