ŠKORO OTKLONIO MOGUĆNOST PODRŠKE DP ZLATI ĐURĐEVIĆ U POHODU NA VRHOVNI SUD

Tekst: Panopticum

Foto: RTL

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) i kandidat za gradonačelnika na izborima u Zagrebu Miroslav Škoro je u utorak, 11. svibnja 2021. bio gost prilično nervoznog i na trenutke prepotentnog Zorana Šprajca u emisiji RTL Direkt. Uz standardna pitanja i odgovore vezane za lokalne izbore u Zagrebu Škoro se u završnici razgovora referirao na status predstojećeg izbora predsjednika Vrhovnog suda RH gdje je otklonio mogućnost da 10 saborskih zastupnika Domovinskog pokreta podigne ruku za kandidatkinju predsjednika RH, Zlatu Đurđević.

Osim toga, obrazlažući svoj stav Miroslav Škoro je izjavio da Zlata Đurđević njemu osobno nije prihvatljiva zbog njenog opiranja Njemačkoj u izručenju Mustača i Perkovića po EUN nalogu po kojem su isti optuženi i u konačnici osuđeni na „silne robije“ koje su, kako je naveo Škoro, vjerojatno i zaslužili, napomenuvši pritom kako predsjednik Zoran Milanović u ovom konkretnom slučaju „krivo doživljava demokraciju“.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon