SKANDAL NA HTV4: ĆELIĆ USKRSNUO NA JAVNOJ TV PRIJE USKRSA

Tekst: Panopticum

Foto: HRT/TTV

U ponedjeljak, 6. travnja 2020. u udarnom večernjem terminu od 21.35 do 22 sata na HTV4  emitirana je emisija pod zanimljivim nazivom “Istrage prometnih nesreća” koju je vodila nedavno smjenjena tv voditeljica HRT-ove emisije “Dobro jutro Hrvatska” Ljiljana Vinković. Slučajno ili ne, gost emisije bio je giljotirani bivši zamjenik ravnatelja policije Josip Ćelić, koji je podnio ostavku upravo zbog kršenja prometnih propisa. Iako je dotični bio glavna zvijezda crnih kronika hrvatskih medija budući je vozio naseljenim mjestom zadarske županije nekoliko puta više od dopuštene brzine, hrvatsko pravosuđe ga je oslobodilo krivnje u sudskom procesu koje je iz nekog razloga proglašeno tajnim.

Skandal javne televizije s ukazivanjem Josipa Ćelića kako obrazlaže prometne propise u policijskoj uniformi je tim veći, budući su HTV4, odnosno HTV3 proglašene posebnim kanalima od nacionalne važnosti u vrijeme epidemije korone namijenjene obrazovnim programima i edukaciji hrvatske djece školskog uzrasta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon