SINERGIJA U PROMOTIVNIM AKTIVNOSTIMA CAPPELLI–RADMAN

Tekst: M. Š.

Foto: HTZ

Ministar turizma Gari Cappelli.iznimno važnim drži razdoblje u prvoj polovici 2020. godine i predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a koje se planira, kako otkriva, maksimalno iskoristiti za promociju Hrvatske u Europi i svijetu na svim razinama – od trgovinske suradnje i privlačenja investicija do, naravno, promocije Hrvatske kao turističke destinacije.

Kako navodi Cappelli, planiraju se pojačane promotivne aktivnosti Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, prije svega u području kongresne ponude, ali i šire, dodatnim jačanjem prepoznatljivosti Hrvatske kao sigurne i kvalitetne turističke destinacije. Osim promotivne komponente, Ministarstvo turizma za vrijeme predsjedanja planira nastaviti i s održavanjem sastanaka Radne skupine za konkurentnost i rast u formatu za turizam.

Osim toga, iduća godina za turizam bit će zanimljiva zbog niza drugih međunarodnih predstavljanja i događanja, poput Rijeke kao Europske prijestolnice kulture do Svjetske izložbe EXPO u Dubaiju, navodi Cappelli te usput ističe važnost izrade strategije hrvatskog turizma za iduće razdoblje, koju će, kako najavljuje, donijeti tijekom 2020. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon