SINERGIJA NA TRAČNICAMA: AUTO-VLAK SA SPAVAĆIM KOLIMA

Tekst: R. F.

Foto: HŽ

Kako bi na odredište stigli odmorni i svježi iskoristite zanimljivu ponudu HŽ-a i odspavajte u spavaćem vagonu s udobnim ležajima noćnog vlaka u pratnji svog ljubimca na četri kotača. Naime, Hrvatske željeznice objavile su zanimljivu ponudu za auto-moto vlak gdje uz cijenu karte od samo 101 kn možete prevesti svakim danom osobni automobil od Zagreba do Splita ili obratno. Osim automobila HŽ nudi i prijevoz motocikala gdje cijena za jedan smjer iznosi nevjerojatnih 51 kn.

Prijevozne karte za putnike i vozila u ponudi auto-moto vlak uz predočenje vozačke dozvole i prometne dozvole za vozilo kupuju se na blagajnama kolodvora Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Vinkovci i Slavonski Brod. Zbog ograničenog broja vozila koja se primaju na prijevoz, karte je potrebno kupiti u pretprodaji. Na prijevoz se primaju isključivo ispravna i registrirana vozila čija visina ne prelazi 155 cm. Vozilo mora pratiti najmanje jedna odrasla osoba.

Vozila je moguće utovariti sat i pol prije polaska vlaka. U Zagrebu vozila se ukrcavaju na ulazu istočno od zgrade Hrvatske pošte u Ulici kneza Branimira b.b., a u Splitu na ulazu na parkiralište između željezničkog i autobusnog kolodvora.

Red vožnje (polasci/odlasci):

Vlak 821 na relaciji Zagreb (22.56) – Split (6.49)

Vlak 820 na relaciji Split (21.52) – Zagreb (5.48)

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon