SHZ: U VUKŠIĆU VODOINSTALACIJA D.O.O. IZ ZADRA ASFALTIRA PRILAZNE CESTE SAMO ČLANOVIMA HDZ-A

Tekst: Stranka hrvatskog zajedništva

Foto: L. Hoffmann

Vodoinstalacija d.o.o. Zadar obavlja izgradnju vodovodne mreže kroz naselje Vukšić u gradu Benkovcu. Pije nekoliko dana nakon postavljanja vodovodne mreže od 1 kilometar navedeno poduzeće ostavlja iza sebe veliki nered ne postavljajući poklopce za priključke kao i neuređene odvojke ceste pristupe do obiteljskih kuća gdje su postavljaji vodovodnu mrežu.

Naime, prije nekoliko dana u mjestu Vukšić, Grad Benkovac bio je zamjenik gradonačelnika Benkovca Tomislav Klarica kada se sastao sa predsjednikom Mjesnog odbora Vukšić i poslovođom tvrtke Dragana Mitrovića koja kao podizvođač asfaltira cestu i odvojke – prilaze od ceste do obiteljskih kuća gdje je poduzeće izvođač Vodoinstalacija Zadar postavilo vodovodnu mrežu (cijevi, šahtove…), a s ciljem da se asfaltiraju odvojci.

Podizvođač koji je asfaltirao ceste i odvojke pristupe do obiteljskih kuća preskočio je redoslijed asfaltiranja prva dva odvojka. I gle čuda, nakon što je preskočio navedena dva odvojka ne ideći redoslijedom već iza njih asfaltira treći odvojak koji vodi do kuće utjecajnog HDZ-ovca. Mještani Vukšića se pitaju što je smuljao zamjenik gradonačelnika Tomislav Klarica da nisu asfaltirani redoslijedom navedeni odvojci već samo odvojak koji ide do kuće utjecajnog HDZ-ovca i zašto je podizvođač napustio Vukšić ne asfalitarivši predviđene odvojke.

Na takvo njihovo ponašanje mještani Vukšića su ogorčeni i nervozni  jer jednima odvojke ceste pristupe do obiteljskih kuća asfaltiraju, a druge ne. Sada im je podizvođač koji je asfaltirao ceste i odvojke pristupe do obiteljskih kuća napustio Vukšić i sada im nema tko raditi. Mještani navode da isti asfaltiraju odvojke ceste pristupe do obiteljskih kuća samo onima koji su u HDZ-u ili imaju utjecaj u HDZ-u, a drugim mještanima uopće ne asfaltiraju. To je i kazneno djelo, navode zaključno iz Stranke hrvatskog zajedništva (SHZ).

Vukšić, 7. veljače 2023. godine

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon