ŠEST ČLANOVA NAPUSTILO STRANKU S IMENOM I PREZIMENOM

Tekst: D. S.

Foto: Tportal

U nedjelju, 14. lipnja 2020. stranku s Imenom i Prezimenom je napustilo šest članova koji su trebali biti na listi u IX. izbornoj jedinici. Među njima je i gradonačelnik Knina Marko Jelić, koji je izjavio da napušta ovu političku grupaciju čiji je predsjednik bivši gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić.  Jelić je u svojoj izjavi u ime osoba koji napuštaju stranku naveo da stavovi nemaju konstantu, a obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo i ne želimo sudjelovati. Na ovaj način pokazali smo puni smisao nezavisnosti i neovisnosti. Kako smo ušli u ovu priču, tako i izlazimo – čista srca i iskrenih namjera, sa svojim imenima i prezimenima. Izjavu potpisuju dr. sc. Marko Jelić, gradonačelnik Grada Knina, Toni Turčinov, mag. agronomije, načelnik Općine Murter – Kornati, Marko Grubelić, mag. oec., načelnik Općine Tribunj, dr. sc. Zlatko Ćesić, Petar Maretić, bacc. ing. el., vijećnik Općine Dicmo i potpredsjednik NLM-a Nikša Kulušić, NLM Drniš.

Da podsjetimo, Stranka s imenom i prezimenom Dalije Orešković, Pametno i Fokus zajednički izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama. Koaliciju će predstaviti u ponedjeljak, 15 lipnja 2020. godine na konferenciji za medije u Bjelovaru.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon