SEMINAR ZA NOVINARE

Udruga za demokratsko društvo organizira seminar za novinare “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, u Zagrebu, 27. i 28. svibnja 2016. u okviru istoimenog projekta. Seminar se organizira  s ciljem jačanja kapaciteta novinara na području transparentnosti, osobito vezano uz pravo na pristup informacijama, sukob interesa i javnu nabavu u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima. Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge Dobra i Centra za održivi razvoj s ciljem

hnd

Tekst: Panopticum

Foto: www.hnd.hr

Udruga za demokratsko društvo organizira seminar za novinare “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, u Zagrebu, 27. i 28. svibnja 2016. u okviru istoimenog projekta. Seminar se organizira  s ciljem jačanja kapaciteta novinara na području transparentnosti, osobito vezano uz pravo na pristup informacijama, sukob interesa i javnu nabavu u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima.

Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge Dobra i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti  i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sudionicima izvan Zagreba pokrivaju se troškovi puta i smještaja, a za sve sudionike osigurana je prehrana. Nema kotizacije.

Prijaviti se možete putem elektronske pošte na e-adresu [email protected], do utorka, 24. svibnja 2016. godine. Broj sudionika ograničen je na 20. Kriterij odabira bit će redoslijed prijave na seminar. Program sa svim potrebnim praktičnim informacijama odabrani sudionici dobit će najkasnije do 25. svibnja 2016. godine.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon