SELAK RASPUDIĆ: MOST NIKAD NE BI PODRŽAO MILANOVIĆA NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

Tekst: Panopticum/RTL

Foto: HRT/45lines

Povodom obilježava deset godina od osnutka MOST-a, stranka je u ponedjeljak, 30. siječnja 2023. predstavila svoju programsku Deklaraciju koja je nastala kao rezultat zajedničkog djelovanja njenih članova i simpatizera.

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić je tim povodom istog dana gostovala u emisiji RTL-a te pritom navela da na predsjedničkim izborima MOST nikad ne bi podržao Zorana Milanovića te da će stranka vjerojatno izaći s vlastitim kandidatom. Tko će to biti, kaže, još ne razgovaraju. Opet, na pitanje je li ona moguća kandidatkinja, kaže: “Nismo pozicije dijelili među sobom. Ali svatko tko uđe u političku arenu mora biti spreman izložiti se za poziciju za koju stranka ocijeni da je najbolji.”

Osim toga, zastupnica MOST-a je također navela da treba razbiti mit da je Plenković najbolji hrvatski premijer. Na pitanje, računa li MOST na birače HDZ-a s obzirom na to da imaju slične smjernice, odgovorila je da oni ciljaju na sve kojima je u “interesu slobodna i otvorena Hrvatska”. “A vjerujem da takvih ima među, sad već bivšim, biračima HDZ-a. Svjedočimo zalasku nekad najsjajnije zvijezde na briselskom nebu, premijera AP”, izjavila je je zastupnica MOST-a.

Ostali dio zanimljivog razgovora sa saborskom zastupnicom Selak Raspudić dostupan je na internetskim stranicama RTL Danas.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon