SDP ORGANIZIRA OKRUGLI STOL POD NAZIVOM “PANDEMIJA NASILJA”

Tekst: SDP

Foto: TRIS

U utorak, 14. travnja 2020. se održava virtualni okrugli stol u organizaciji Socijaldemokratskog Foruma žena SDP-a Hrvatske pod naslovom “Pandemija nasilja”. Virtualni okrugli stol će se prenositi preko Facebook stranice Foruma žena i službenog Youtube kanala SDP-a. Sudionici okruglog stola su: Maja Sporiš, predsjednica Socijaldemokratskog Foruma žena SDP-a Hrvatske, moderatorica, dr. sc. Maja Mamula, psihologija, koordinatorica Ženske sobe – Centra za seksualna prava iz Zagreba, Anamarija Matanović, koordinatorica projekata udruge Brod, udruge koja vodi savjetovalište i sklonište za žene žrtve nasilja iz Slavonskog Broda i prof. prim. dr. sc. Branko Kolarić, dr. med. spec. epidemiolog, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Na okruglom stolu će se govoriti o pojavnosti nasilja u obitelji u razdoblju COVID -19 pandemije, sustavu zaštite žena žrtava nasilja te načinu na koji u ovo vrijeme funkcionira rad sigurnih kuća. Pitanja govornicima će biti moguće postavljati putem Facebook stranice i na [email protected].
Snimka okruglog stola (audio i video) će biti naknadno dostupna na web stranici https://mediji.sdp.hr/, a na toj adresi je dostupan i link za HTTP praćenje video streama (koji se također može koristiti za daljnje reemitiranje). Video će biti dostupan i na Youtube kanalu SDP-a Hrvatske.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon