SAMOSTALNA IZLOŽBA EUGENA VARZIĆA U GRADSKOJ GALERIJI LABIN

Tekst: S. Š. Š.

Foto: P. A.

U petak, 24. rujna 2021. u Gradskoj galeriji Labin otvara se samostalna izložba pod nazivom “The End” akademskog umjetnika Eugena Varzića. Riječ je o umjetniku koji je po diplomiranju na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci 1999. godine izlagao radove na skupnim i samostalnim izložbama diljem europskih umjetničkih centara i šire. Naime, Varzić je ostvario brojne inozemne uspješnice i stvorio prepoznatljivost svojih radova karakterističnim stilskim leksikom i izvedbenom kvalitetom.

Labinskom izložbom, prikladnog naziva „The End“ označava se kraj izložbenog puta Varžićevog ciklusa radova, a ujedno je to i posljednja izložba Gradske galerije Labin u ovoj izložbenoj sezoni, čime se prirodno zaokružuje jedna cjelina i završava još jedno u nizu stvaralačkih poglavlja umjetnika i Galerije.

Izložba je realizirana uz potporu Grada Labina, Pučkog otvorenog učilišta Labin te Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i ostaje otvorena do 16. listopada 2021. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon