SAJAM EDUCATIONUSA 2019.

Tekst: D. S.

Foto: IRO

Američki koledži i sveučilišta će se predstaviti hrvatskim učenicima i studentima na šestom EducationUSA sajmu visokog obrazovanja u hotelu Sheraton u Zagrebu u utorak, 2. travnja 2019. Petnaest američkih visokih učilišta će objasniti svoje preddiplomske i diplomske studijske programe te različite mogućnosti financiranja za hrvatske studente. Sajam se organizira kako bi učenici, studenti i njihovi roditelji mogli na jednom mjestu saznati sve potrebne informacije o uvjetima za upis na američka sveučilišta, kako izabrati najadekvatniji studijski program, kako biti uspješan u pripremama za upis te koji sve oblici financijske pomoći postoje za studiranje u SAD-u.

Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) koji je ovlašten centar EducationUSA sa strane Ministarstva vanjskih poslova SAD-a za pružanje informacija o mogućnosti studiranja u SAD-u. Na EducationUSA sajmu će se predstaviti:

ACT – The American College of Thessaloniki

Anglo American University

Bucks County Community CollegeFurman University

Green River College

Northeast Wisconsin Technical College

Northern Illinois University

Northwest Missouri State University

Pepperdine (Graduate) School of Public Policy

University of Colorado Boulder

University of Delaware

Valparaiso University

Wright State University

RIT Croatia

Truman State University

U sklopu sajma Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizirat će kutak za standardizirane testove i besplatno obrazovno savjetovanje s informacijama o standardiziranim testovima koje je potrebno položiti za upis studija u SAD-u.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon