SAJAM CVIJEĆA “ORTOGIARDINO 2023.” U PORDENONEU NAGOVIJESTIO DOLAZAK PROLJEĆA

Tekst: F. R.

Foto: A. H.

Sajam cvijeća “Ortogiardino 2023.” u Pordenoneu, jedan od važnijih talijanskih manifestacija posvećen ljubiteljima vrtlarstva i djelatnicima u tom sektoru, otvoren je još nekoliko dana, odnosno do nedjelje, 12. ožujka 2023. godine.

U sajamskih devet dana posjetitelji imaju priliku vidjeti izložbu zelenila posvećenu svijetu vrtlarstva te vrtnom i sobnom cvijeću uz prezentaciju velikih vrtova u unutrašnjosti paviljona sajma uz vrlo bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, te namještaja za vrtove, parkove i terase.

Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, svojevrsni festival cvijeća kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima, ali i svima koji vole cvijeće. Osim toga, na ovogodišnjem sajmu cvijeća Ortogiardino može se naći mnoštvo biljaka koje je vrlo teško drugdje pronaći, zatim najnovije trendove u oblasti dekoracije za vrtne terase pripremljene od strane najboljih talijanskih krajobraznih arhitekata, kao i sve ono što vam treba da biste probudili vašu strast prema zelenilu.

Uredovni sati sajma cvijeća Ortogiardino za posjetitelje su subotom i nedjeljom od 9.30 do 19 sati a radnim danom od 14 do 18.30 sati. S ovogodišnjeg sajma u prilogu teksta donosimo bogatu fotogaleriju iz objektiva snimateljice naše redakcije koja najbolje dočarava atmosferu početka proljeća uz buđenje zelenih vrtnih oaza iz svih dijelova susjedne Italije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon