RYANAIR UVRSTIO ZAGREB U SVOJ RED LETENJA

Tekst: O. Pawlonka

Foto: Ryanair

Ryanair, europski zračni prijevoznik broj 1, u utorak, 30. ožujaka 2021.  najavio je otvaranje baze u Zagrebu sa dva zrakoplova, 36 tjednih letova i 12 novih ruta povezujući Zagreb s mnoštvom međunarodnih aerodroma diljem Europe. Nova baza u Zagrebu pojačat će zračni promet i turističku industriju u ovom dijelu EU.

Prema najavama, Ryanairov dolazak u Zagreb će donjeti investiciju vrijednu 200 milijuna dolara te 60 izravnih radnih mjesta. Najavljenih 12 novih ruta, a koje donosimo u prilogu teksta s brojem tjednih letova, biti će do Pariza, Londona, Rima, Milana, Bruxellesa, Frankfurt Hana, Memimgema, Karlsruhea, Dortmunda, Geteborga, Podgorice i Oslo Torpa.

Povodom toga Ryanair je pokrenuo prodaju po cijenama od samo 151 kunu za putovanja do kraja ožujka 2022. godine, koja se prema otvorenoj ponudi moraju rezervirati do četvrtka, 1. travnja 2021. u ponoć na internetskoj stranici Ryanair.com uz mogućnost korištenja Ryanair-ovog besplatnog servisa za promjenu leta ako se planovi promijene.

 

Nove rute
Iz Zagreba Tjedni letovi
Brussels Charleroi 3
Dortmund 2
Frankfurt-Hahn 3
Gothenburg-Landvetter 3
Karlsruhe/Baden-Baden 3
London Stansted 7
Memmingen 2
Milan Bergamo 4
Paris Beauvais 2
Podgorica 2
Rome Ciampino 3
Torp Sandefjord 2

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon