RYANAIR UVEO LJETNU LINIJU BUDIMPEŠTA – ZADAR

Tekst: R. F.

Foto: Apt Zadar

Vodeći europski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair povezati će direktnom zračnom linijom u ljetnom redu letenja 2020. godine Zadar i Budimpeštu. Linija će prometovati od srpnja do rujna 2020. godine dva puta tjedno, i to utorkom i četvrtkom, a let će trajati jedan sat i 15 minuta. Prvi let između Budimpešte i Zadra zakazan je za 2. srpnja 2020. godine, a karte su već u prodaji putem internetske stranice Ryanaira. Uvođenje ovog leta kompanije Ryanair, a koji će u ljetnom redu letenja po prvi put povezati Zadar i Budimpeštu, posebno je važan na okolnost značaja mađarskog tržišta budući se ono nalazi među top 10 tržišta s kojih hrvatski turizam ostvaruje najveći promet.

Da podsjetimo, tijekom prošle godine u Hrvatskoj s mađarskog tržišta ostvareno više od 644 tisuća dolazaka i gotovo 3,3 milijuna noćenja što u odnosu na 2018. predstavlja rast od 3 posto, dok je u Zadarskoj županiji s mađarskog tržišta lani ostvareno oko 90 tisuća dolazaka i 554 tisuće noćenja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon