RYANAIR SNIZIO CIJENE LETOVA S POLASCIMA IZ ZAGREBA I ZADRA

Tekst: Panopticum

Foto: Ryanair

Zračni prijevoznik Ryanair je pokrenuo u petak, 25. studenog 2022. na svojim internetskim stranicama još jednu prodajnu akciju. Primjerice, najveći EU prijevoznik oglasio je povoljne cijene letova po 19.99 €, i niže, i to za sezonske proljetne letove u 2023. godini, te istovremeno značajno snizio cijene svojih pojedinih letova za zimu 2022./2023.

Ryanair je snizio cijene iz svih zračnih luka s kojih prometuje, a najveće akcije su s polascima iz Beča odakle se može letjeti za Fuerteventuru, Porto, Lisabon, Marrakech, Siciliju, Maltu, Sardiniju i još neka odredišta već od 9.99 € po osobi. Osim Fuerteventure, ostale destinacije na Kanarskim otocima Ryanair nudi s polascima iz Beča s početnom cijenom od 29 eura po osobi u jednom smjeru.

Iz zračne luke Zagreb su sniženi određeni letovi Ryanaira za ožujak 2023. i moguće je putovati na neke EU destinacije već od 14.98 € po osobi. Iz Zadra se može putovati od 20 € do 45 € na više od dvadesetak ponuđenih destinacija u terminima od 1. travnja do 1. lipnja 2023. godine. Popis svih ponuđenih destinacija i posebnih ponuda može se provjeriti isključivo na službenoj internetskoj stranici Ryanaira.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon