RYANAIR DEFINITIVNO OTKAZAO SVE LETOVE IZ NJEMAČKE PREMA JADRANU U 2020.

Tekst: Panopticum

Foto: ZL Rijeka

Iako su pojedine niskobudžetne zrakoplovne tvrtke sramežljivo najavile nakon proljetne obustave reda letenja za sezonu 2020. uzrokovane pojavom i epidemijom koronavirusa da od 1. lipnja 2020. počinju obnovu letova iz EU prema zračnoj luci Zadar, to se ipak neće dogoditi.

Naime, Ryanair, najveća niskobudžetna zrakoplovna tvrtka na svijetu, izjavila je da ove kalendarske godine otkazuje letove na relacijama između hrvatskih zrakoplovnih luka – Zadra, Pule i Rijeke i Frankfurta, čak i nakon što se redovi letenja vrate u normalu nakon pandemije koronavirusa.

Prema dostupnoj izjavi Ryanaira kompanija planira ukinuti ove planirane letove tijekom 2020. godine. Zasad nije poznato hoće li niskobudžetna zrakoplovna kompanija ponovno uvesti navadene letove za hrvatske destinacije 2021. godine. Da podsjetimo, Irska zrakoplovna kompanija započela je letjeti između Frankfurta i ova tri hrvatska grada na Jadranu 2018. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon