RF PONUDILA PRAVNU POMOĆ RADNIKU KOJI JE SJEKIROM RAZVALIO SKUPOCJENI AUDI

Tekst: RF

Foto: Tportal

Radnička fronta je putem priopćenja za medije pozvala radnika kojem nije isplaćivana plaća ili nekoga tko kontaktira s njim da im se obrati za besplatnu pravnu pomoć. Smatraju kako ne treba moralizirati nad činom počinjenim iz očaja već da treba prvenstveno osuditi praksu neisplate plaće, odnosno zaštititi ovog radnika, a ubuduće spriječiti slične slučajeve.

Podsjetimo, na zagrebačkom Črnomercu je jučer u popodnevnim satima radnik kojem više mjeseci nije isplaćivana plaća oštetio šefov automobil udarcima sjekire. Pri razbijanju automobila je pazio da ne ozlijedi prolaznike pa je tako jednog starijeg čovjeka upozorio prije prvog udarca sjekirom.

Potom je sjeo i u miru dočekao policiju koja ga je odvela sa sobom. U Radničkoj fronti se pitaju kada će se ovako promptno reagirati na neisplate plaće te pozivaju sve koje muči isti problem da im se jave. Iz RF-a iznose kako se nadaju da će im se radnik što prije javiti kako bi mu na vrijeme pružili pravnu pomoć.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon